Heltäckande jourservice

Professionella rörmokare erbjuder en jourservice som sträcker sig över flera områden: rör och VVS, elektricitet, högtryckspolningsjour, samt jour för reparationer av inbrottsskador.

Lite mer om olika jourer:

Rör och VVS:

Snabbast möjliga hjälp vid vattenläckage, översvämning,pannstopp, pumpfel,värmepumpar eller frysningar av vattenledningar.

Eljour:

Certifierade montörer som kan lösa alla typer av elektriska problem finns tillgängliga dygnet runt.

Högtryckspolningsjour

Spolbilar rullar dygnet runt med proffsiga operatörer som kan hjälpa till med avloppstopp, saneringar samt filmningar av avlopp.

Inbrottskadejour

Professionella rörmokare rycker ut och reparerar eller täcker över skador på dörrar och fönster eller garageportar.

De finns här för dig – utnyttja det!

Jourservice av den här typen är definitivt något du ska utnyttja när du behöver det. Inte minst rörproblem är oerhört viktiga att avhjälpa omedelbart. Sker inte det så kan ett till synes litet problem förvärras och få ödesdigra konsekvenser, såväl ekonomiskt som sanitärt.

Även elproblem och avloppstopp bör naturligvis åtgärdas så snabbt som möjligt. Strul med elen kan vara direkt livsfarligt och avloppsproblem är generellt sett mycket otrevliga att ha att göra med.

Och drabbas du av inbrott eller annan skadegörelse är det viktig att snabbt få en acceptabel nivå av skydd och trygghet.

 

VVS-service

Professionella rörmokare åtar sig alla typer om VVS- men även jour.