Renovera med relining i Göteborg

Vem har kontroll på avloppsrörens insida? När rören har slitits så mycket att du riskerar vattenläckor blir läget akut. Gör en relining i Göteborg i god tid.

Det finns ett sätt att renovera avloppsrören utan att göra stambyte. Alternativet kallas relining och går ut på att man sprutar in en plastfilm i röret. Då bildas det en extra, skyddande vägg inuti, och då förlänger du samtidigt rörens livslängd med cirka tio till femton år. En relining i Göteborg är en effektiv och prisvärd renovering.

Rör kan rosta och de kan skadas av föremål och beläggningar. Det kan bli avloppsstopp, men det kan också bli vattenläckor. Nu finns det ett bra sätt att kontrollera rörens skick inuti, för det går att ta bilder med en speciell kamera. Bilderna ser du på din dator, och då är det lättare att fatta rätt beslut.

Relining görs av rörfirman

Det är kvalificerade inspektörer som kontrollerar rörens skick, och rörfirman har stor kompetens. När du har tittat på bilderna från rörens insida vet du om du ska göra stambyte eller om du hellre väljer en relining i Göteborg, som är ett mycket bra alternativ.

Kanske vill du spara tid, pengar eller ombyggnationer, eller så funderar du på att sälja huset längre fram. Oavsett vilket skäl du har till att göra en relining, så är det ett enkelt sätt att lösa ett svårt problem. Du vill slippa att få vattenläckor, men samtidigt vill du inte bryta upp dyrbart kakel eller väggar och golv i ett stambyte.

10 Mar 2023

VVS-service

Professionella rörmokare åtar sig alla typer om VVS- men även jour.