Rörmokare i Norrtälje – certifierad hantverkare

Att försöka sig på att dra in ledningar och göra kopplingar för vatten är obetänksamt. Den som bor i Roslagen kan istället anlita en rörmokare i Norrtälje.

Det finns säkert självutnämnda experter på VVS-arbeten som har kopplat in vatten och avlopp på egen hand. Sådana äventyr blir oftast dyrköpta. När arbetet har lett till läckage och vattenskador till följd av felkopplingar, visar försäkringsbolagen kalla handen. Det är inte lönt att begära ersättning. För alla VVS-arbeten ska en certifierad rörmokare göra jobbet.

En rörmokare har ett mångsidigt kunnande. Det är en missuppfattning att en rörläggare bara kröker och skarvar rör. Inget VVS-arbete är honom eller henne främmande. Det kan handla om att lägga in golvvärme eller att installera värmepumpar.

Rörmokare i Norrtälje – installationer

Familjens nyinköpta villa ligger med vacker utsikt över havet. Men om ni inte gör något åt villan kommer den att bli en dyrköpt investering. Huset värms upp med direktverkande el. Det var säkert modernt när villan byggdes, men sedan dess har elpriserna skjutit i höjden. Det är dags att byta till bergvärme och vattenburen uppvärmning. Ett stort jobb för en rörmokare.

Du kontaktar en firma som har flera rörmokare i Norrtälje. Eftersom ni ska göra ett omfattande renoveringsarbete tänker ni kosta på er att få lite värmekomfort. Värmegolv i vardagsrum och i badrum står högt på familjens önskelista. Befintligt kök och badrum faller inte familjen i smaken. Köket ska göras om med en köksö och nya hushållsapparater ska installeras. VVS-firman åtar sig hela arbetet som en totalentreprenad.

Ta reda på mer om en rörmokare, gå till denna sida: rörmokarenorrtälje.nu

2 May 2023

VVS-service

Professionella rörmokare åtar sig alla typer om VVS- men även jour.